Avaliações de Mayur Kitchen Zwolle

Avaliações recentes

4.0
Marije Groener
27 novembro 2022

Hartstikke lekker en goede porties!

Petra Snoek
7 novembro 2022

Nooit zijn we teleurgesteld of ontevreden. Altijd lekker, genoeg en goed eten. We komen hier graag weer terug (afhalen of in het restaurant).

Edwin
5 novembro 2022
A. Vos
30 outubro 2022

De smaak v/d diverse menu's was overheerlijk, en alles ook goed versn bezorging was perfect optijd , top

J.
30 setembro 2022

Grote porties, genoeg voor 1+ persoon om van te eten. Het eten zelf vond ik helaas erg flauw. Zat niet zoveel smaak aan. Vriendelijke bezorging verder en op tijd.

Henry
18 setembro 2022

Lekker eten laten bezorgen door Mayur Kitchen. Op de minuut nauwkeurig gebracht. Het was nog prima warm en van goede kwaliteit. Niet de goedkoopste, maar wel waar voor je geld. Dus een aanrader.

Rose
6 agosto 2022

Op tijd bezorgd. Zeer vriendelijke bezorger. En het gerecht was zeer lekker . We hadden gekozen voor Chicken Massala en gemengde groenten erbij.

Caroline
22 julho 2022

Heerlijk gegeten; smaakvol en gevarieerd. (Heel vriendelijke service, ik kreeg bij het afhalen (door de regen) een kop thee voor het wachten en een paraplu'tje voor de terugreis aangeboden 🙂.).

Verheule
11 julho 2022

Heerlijk en goed verzorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tryntsje
23 junho 2022

Heerlijk eten, goed op temperatuur, meer dan genoeg, ook bijgeleverde biertjes lekker koud.

Niet goed
13 junho 2022

Voor wat je betaald echt heel slecht en weinig eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Petra
4 abril 2022

Eten was afgekoeld en gezien de kleine hoeveelheid voor 2 personen is de prijs van 52 eu veel te hoog. Wij hadden 2x Thalie Royal. Het was ook niet pittig en leek niet vers bereid maar opgewarmd.

Mjp van den Hurk
28 março 2022

Heel nauwkeurig alles ingepakt en gesealed zodat de olie niet druipen zou; prefect! Netjes op tijd bezorgd en heel erg hard hun best gedaan om de verscholen jachthaven te vinden. Heerlijk gegeten en supervriendelijke bezorgster die netjes controleerde of de bestelling wel door mij geplaatst was. Wat hebben we lekker gegeten van grote hoeveelheid lekker eten: een enorme aanrader! Chapeau voor de 👨‍🍳 👩🏽‍🍳 chef/cheffin ik zal zeker nog een keer bestellen als we weer in de buurt zijn

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Evert Helfferich
15 março 2022

Lekker gegeten

Ellen
13 março 2022

Heerlijk eten en netjes thuis bezorgd!

Rp
13 março 2022

Heerlijk als altijd !

Tom
23 fevereiro 2022

Heerlijk!

Linda
14 fevereiro 2022

Het eten was prima, maar er zat minder smaak aan dan wij hadden verwacht. De bezorger was een halfuur te laat, terwijl ik mijn bestelling 1.15 uur van te voren al had geplaatst. Heb 2x gebeld waarbij de eersrte keer werd fezegd dat hij onderweg was, na 20min nog een keer gebeld en toen stond de bezorger vrij snel voor de deur. Jammer dat we zo lang moesten wachten terwijl de bestelling ruim optijd geplaatst was. Ook hadden we meer van de smaak verwacht.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
13 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten, aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alice Kouwen
3 fevereiro 2022

Keurig op tijd klaar, erg lekker en goed ingepakt. Wel hoog in prijs.

K.karima
21 janeiro 2022

Super smakelijk eten! Snel en nog heel warm bezorgd!

Peter Kuindersma
15 janeiro 2022

We hadden van de vegetarische seizoensgroenten veel meer verwacht. Het leek erop alsof groenten niet vers waren. Weinig smaak.

Gabi
8 janeiro 2022

Lekkere gerechten, super snel geleverd!

Carolien
24 dezembro 2021

geen seizoensgroenten, maar te ver doorgekookte diepvriesgroenten eigenlijk was alles te ver doorgekookt saaie saus saaie rijst oniin baijj vet, melig en niet krokant naan was wel lekker, maar niet in de tandoor bereid goede paratha, groet Carolien

Albertien van der Velde
23 dezembro 2021

Het was heerlijk, overzichtelijk verpakt en precies op afgesproken tijd bezorgd. Klein verbeterpuntje: aantal gerechten wisten we niet wat het was - en of het bij de vegetarische Thalie hoorde of bij de Royal. We hadden

Gabriella
18 dezembro 2021

👍

Hellen Kalfsbeek
17 dezembro 2021

Fantastisch lekker eten, goede smaken, verrassend lekker. Even terug in India, heerlijk. Ik heb genoten en het eten werd snel bezorgd. en was werkelijk nog goed op temperatuur.

Maartje
12 dezembro 2021

Mayur is elke keer weer genieten. Mals vlees, heerlijk gekruide sauzen en groentes - we hebben inmiddels het grootste deel van de menukasrt gehad. Heerlijk, een echte aanrader!

Tom
24 novembro 2021

Top! heerlijk eten!

Judith Bloema
12 novembro 2021

Echt heerlijk eten, iedere keer weer. Met zoveel liefde bereid. Echt een aanrader.

Lenn
5 novembro 2021

Smaak was goed, wel anders dan verwacht van een Chicken Masala. En jammer genoeg lauw toen het binnen kwam

Stephan van der Plas
3 novembro 2021

Lekker gegeten! We hadden de beide thali gerechten besteld (1 met vlees, 1 vegetarisch). Er zat wat overlap in, maar al met al een zeer uitgebreid assortiment bijgerechten bij rijst en brood. Het zou iets pittiger mogen zijn, maar de smaak is wel lekker kruidig en vol.

Jaap
1 novembro 2021

Het eten werd bijna een half uur te vroeg bezorgt verderwas het eten goed

Thom
19 outubro 2021

Heerlijk!

Anoniem
8 outubro 2021
F van Buul
25 setembro 2021

Goed eten maar de verhouding prijs - kwaliteit klopt niet. Dit is veel te duur!

noorda
13 setembro 2021

Naanbrood erg vet en smaakte als een pannenkoek, lamsvlees taai, kip kurkdroog niet weg te krijgen, samosa moest je eerst uitvringen zo vet. Bezorging op tijd.

Ronald
4 setembro 2021

Het eten was heerlijk maar kwam een uur voor het ingevulde tijdstip.

Peter boonstra
3 setembro 2021

Heerlijk eten! Altijd lieve mensen! Wij komen hier heel graag!!

L.
31 agosto 2021
Joanna
29 agosto 2021

Heerlijk eten! De vega curry was erg goed en met 2 pepers zeker niet te heet. Enige jammere is dat alles verpakt wordt in plastic bakjes.

Felix
21 agosto 2021

Is dat een nieuwe hype? Kipdijvlees gebruiken in plaats van de verwachte kipfilet? Niet lekker!!! Zonde van de kwaliteit van de gerechten, die met de juiste kip filet uitmuntend zouden zijn!

Hanson
11 agosto 2021

Lekker eten. (Voor ons heel nieuw) Warm en goed verzorgd.

Vincent
8 agosto 2021
Theo
2 agosto 2021

Het eten was prima. Wel erg late bezorging (halfuur later dan afgesproken) en het eten was niet meer echt warm. Dat was jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nikos
24 julho 2021

Heerlijk gegeten met zeer mals vlees.

Feikje
10 julho 2021

Voor de tweede keer besteld. De eerste keer vonden we enorm tegenvallen. We hebben een nieuwe poging gedaan. Wederom was de curry weinig op smaak, de naan zat ook weinig smaak aan helaas. De samosa was te zout. De gekruide kip was wel heel lekker. Evenals de groente die erbij zat. De bezorging kwam eerder dan aangegeven. Maar dit doen we niet weer!

Mike
1 julho 2021

De sabji thalie was heerlijk als altijd! De levering was met ruim 1.5 uur wel lang (ruim een half uur langer dan per mail was aangegeven).

Kappert
19 junho 2021

Verrukkelijke maaltijd, echt de prijs waard

Martine
12 junho 2021

Top. Heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd lekker warm bezorgd.

Kuijper
6 junho 2021

Meesters in de Indiase keuken! Verfijnde smaken, gebalanceerd menu.

Marion
4 junho 2021

Het was lekker alleen de in de Raita zat volgens mij peper. Het smaakte heel anders.

L Giethoorn
23 maio 2021

Alles was prima in orde maar wat smaak betreft had het wat meer pit mogen hebben .we hebben voor corona ook wel in het restaurant gegeten en dat vonden we smakelijker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ik
23 maio 2021

De bestelling werd 10 minuutjes later gebracht waarvoor veel verontschuldigingen kwamen. Die 10 minuten was voor ons geen probleem. Eten werd goed warm bezorgd door de eigenaar. Alles goed verpakt. We hadden de Thalie Royal en Mayur tandori mixed grill. Daarbij inbegrepen 2 grote porties rijst. Alles was heerlijk. De knoflook nan goed gevuld met knoflook. De kulfi is ook aan te raden. Meer dan genoeg voor 2 personen. We gaan er nog een dagje extra van genieten.

Barbara
20 maio 2021

Het was precies zoals ik had verwacht ; geweldig lekker!!!!!

Martine
17 maio 2021

Heerlijk gegeten! Alles top!

Josja
16 maio 2021

Super lekker eten van Mayur! De Raita en Kashmiri chicken zijn mijn favoriet!

Maartje
15 maio 2021

Snelle bezorging op vrijdag avond en heerlijk eten!

Kim
8 maio 2021

Eten werd snel en warm bezorgd. Ik had er meer van verwacht en vond het een beetje tegenvallen.

Tom
8 maio 2021

Super! Erg lekker en altijd vlot gebracht

Ro
7 maio 2021

Super lekker gegeten alleen de portionering van de Thalie Royal is wat aan de kleine kant in sommige opzichten. En het eten was niet echt goed warm meer helaas. Maar al met al genoten van de smaken!

Saskia
5 maio 2021

Het was weer heerlijk eten. Deze keer Sabji Korma eens geprobeerd. Een aanrader!

Pietsje
1 maio 2021

Op tijd, warm, heerlijk. De thalie royal besteld, alles netjes in aparte bakjes en voor mij meer dan genoeg. Aardige bezorgster. Aanrader :)

Henry
28 abril 2021

Prime eten voor een redelijk prijs - kwlaiteit verhouding. Ook precies op tijd gelevend. Dus al met al een fijne ervaring!

Maartje
18 abril 2021

Deze keer was de bezorging een half uur te laat - eigenlijk zijn jullie altijd op tijd en de bezorger verontschuldigde zich uitgebreid. Kan gebeuren, jullie zijn geen robots en het komt niet op de minuut aan. Wij keken reikhalzend (en watertandend) uit naar het eten. Elke keer zijn jullie gerechten weer een traktatie. Vol van kruidige smaak en heerlijk mild. Bij Thuisbezorgd misten we de lamsgerechten - op jullie eigen site waren de samosa's op. Jammer, maar het geeft niet: er blijft voldoende lekkers over.

Jeanette
18 abril 2021

Het eten was heerlijk. Precies goede proporties. Vlees was lekker mals en garnalen knapperig. Wat mij betreft mag er wel iets meer groente door.

Bos
13 abril 2021

Super lekker, mooie porties

Anoniem
12 abril 2021

Prima eten. In verhouding wel echt heel duur!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maartje
4 abril 2021

Toprestaurant! Vooral de madras, tikka en de lamsstoof zijn zó lekker. Bezorging is altijd mooi op tijd, de mensen zijn erg vriendelijk. Het enige is dat ze soms een verkeerd gerecht bezorgen. Ach, zo proef je eens iets nieuws😊 We raden mayur absoluut aan!

Sigrid
28 março 2021

Eten was heerlijk.

Daphne
25 março 2021

35 minuten tussen bestellen en bezorgen in Zwolle veerallee. Alles goed warm, smaak was prima. Hier ga ik vaker bestellen als ik op het laatste moment geen zin heb in koken.

Sandra Mol
24 março 2021

Het eten was heerlijk! Helaas kunnen we in deze pandemie niet naar het restaurant en we willen ze zeker steunen. De eerste keer thuis laten bezorgen was het helemaal waard. Het eten was net zo lekker als anders en er zaten wat extra's bij zodat we thuis toch even konden uitpakken. Mayur kitchen, bedankt!

E.
23 março 2021

Het eten was heel lekker, alleen de oinon bahij snack was helemaal aangebrand, dan hadden ze dat net zo goed niet mee hoeven geven. Verder hele lieve mensen en het eten is hier heel lekker, wel een aanrader.

Tjiel
10 março 2021

Heerlijkheid!

Gdr
8 março 2021

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Van alles genoeg en super lekker. Voor herhaling vatbaar.

Jean
2 março 2021

Lekker en snel!

Stevenson
27 fevereiro 2021

Super lekker, strak op tijd, grote hoeveelheden eten, goede prijs, vriendelijke bezorger.

Amarens
25 fevereiro 2021
piet
20 fevereiro 2021

heerlijk eten, en zeer goede bezorg service

Daphne
18 fevereiro 2021
Else
18 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten!

SB
13 fevereiro 2021

Maakt niet uit wat je daar bestelt, alles wat Mayur maakt is heerlijk! Mensen zijn zo vriendelijk en gastvrij. Kortom, kom er graag weer!

anoniem
8 fevereiro 2021
L.
6 fevereiro 2021

Lekker eten, supersnel bezorgd en warm genoeg.

Marije
5 fevereiro 2021

Erg vriendelijk personeel, betalen met diner cadeau was geen probleem! Misschien het eten voor afhalers in iets 'luxere' verpakking meegeven. Dat staat net anders, maar het was HEERLIJK!

Hettie H
27 janeiro 2021

Heerlijk gegeten! Echt de Indiase keuken!

Maarten
24 janeiro 2021

Hmmm.. beetje teleurstellend helaas. Eind vd middag besteld voor bezorging om 19:30, kwam helaas pas om 20:05 aan. Dat was dus niet bijzonder warm meer. Nog wel te eten maar zeker niet tevreden stemmend. Goed, dat kan gebeuren, dus we deden ons best om lekker te genieten van het eten. Dat ging... Een beetje. De sabji korma was lekker. De kashmiri kip was dat zeker niet, en miste alle fruit nuances. Zoete room met wat kokos was alles behalve inspirerend. De tandoori mixed grill daarentegen was weer best goed. Maar de onion Bhaji was echt heel vies, een hap uit een pak meel. Dus totaal drie sterren voor een middelmatige maaltijd, maar met de kanttekening dat dit op geen enkele manier 65 euro waard was. :(

Monique
19 janeiro 2021

Was lekker en voor herhallng ivatbaar. Ik had rijst bijbesteld maar het zat er standaard bij.

Timmers
17 janeiro 2021

Het was erg lekker. Alleen jammer dat de bestelde en betaalde raita niet werd geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hennie Niemeijer
15 janeiro 2021

Speciaal vanuit Wijhe gekomen om eten af te halen en het was zoals altijd weer heerlijk!!!

Claassen
11 janeiro 2021

Veel te laat. Kwaliteit slecht en niet waard voor dit geld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rolien
9 janeiro 2021

Over alles zijn wij tevreden. Het smaakte goed en was warm. Alleen het naan brood smaakte anders. Iets minder knapperig, wat taaier dan wij gewend zijn.

Jordi
6 janeiro 2021

Heerlijk!

Yari
30 dezembro 2020

Heerlijk! En genoeg om de volgende dag nog een keer van te eten. Bedankt!

Anna
29 dezembro 2020

Het eten was erg lekker! Erg tevreden gaan er zeker nog een keer eten bestellen.

Karin Janze
22 dezembro 2020

Heerlijk eten. Kleinkinderen (8 en 10) vinden dit lekkerder eten dan patat..... Alleen wel 40 minuten later dan afgesproken.

Rashed
18 dezembro 2020

Super lekker gegeten !!

Frederik
18 dezembro 2020

Heel goede bestelling gekregen, kip madras pittig en, ondanks bezorgen, mals, niet droog. Uitstekende prijs, kwaliteit verhouding

Zijlstra
18 dezembro 2020

Wij vonden beide het eten niet echt lekker. De curry was flauw, zat weinig smaak aan. De samosa was van buiten heel zout maar van binnen was de vulling ook smakeloos. De garlic naan zat vol met grote knoflook stukken, niet echt fijn om te eten. De mango lassi was wel heel erg lekker! Hier gaan we niet meer bestellen! Bezorging was snel en het eten was goed op temperatuur.

Brenda
12 dezembro 2020

We hebben weer heerlijk gegeten. Omdst we niet naar jullie toe konden hebben we dit keer besteld. Het eten was weer super lekker zoals we gewend zijn.

Nelleke boonstra
6 dezembro 2020

Zoals altijd was het weer super lekker. Het hele jaar ivm de Corona niet wezen eten bij Mayur en dan nu een keer afgehaald. Het was van ouds heel erg goed en heerlijk. Hiervoor rijden wij speciaal van Epe naar Zwolle maar dat is het zeker waard! Een dikke 10!

Sandra
6 dezembro 2020

We hebben heerlijk met vrienden van jullie gerechten genoten. De bestelling kwam op tijd, was keurig verpakt en het was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Teus
29 novembro 2020

Heerlijk eten👍🏼 Zeer vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wolthaar
29 novembro 2020

Heerlijk eten en een meer dan goede bezorging

André
22 novembro 2020

Prima verzorgd, veel verschillende bakjes, goed warm ingepakt. Smaakte goed. hoeveelheid voor 2 personen ruim voldoende. En ruim op tijd bezorgd. We misten de gastvrouw en de kok wel een beetje. Volgende keer toch maar in het restaurant zelf, hopen we.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Eddy
22 novembro 2020

Heerlijke gerechten afgehaald en thuis gegeten. Echt een aanrader!

gert
9 novembro 2020

prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Judith
9 novembro 2020

Helemaal top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert Smith
8 novembro 2020

Alles was snel bezorgd en lekker. Helaas hadden een aantal bakjes gelekt en kwamen nat uit de tas. Helaas was de chicken madras absoluut niet pittig wat normaal wel gewend zijn van Mayur Kitchen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hendrik
3 novembro 2020

Eten was goed van kwaliteit en bijzonder smaakvol. Helaas was t inmiddels te veel afgekoeld en dat ligt voornamelijk aan de verpakking. Doe wat op het gebied van thermo en milieu!

Silvia
1 novembro 2020

Uitstekend. Snel bezorgd, heerlijk vers en smakelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J. Satink
1 novembro 2020

Het eten was heel erg lekker en alles is op gegaan. Het smaakte heel erg lekker en het eten werd ook nog op tijd gebracht en we kregen zelfs een fles wijn erbij. Mijn complimenten hiervoor.

Bianca
12 outubro 2020

Super lekker eten, netjes en snel geleverd en ruim voldoende voor twee personen. Een echte aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L. L
26 agosto 2020

Het was heerlijk! We hebben er met zijn allen van genoten

bergsma
11 agosto 2020

uistekend

CF
9 julho 2020

Helaas incomplete bestelling ontvangen . Het bijgerecht kwam Twintig minuten te laat , pas nadat we er over gebeld hadden .

Ruitenberg
9 julho 2020
R.
6 julho 2020
Ingeborg
26 junho 2020

Het eten was heerlijk. Echte soulfood!!! Je proeft de ziel en liefde die er in zit. Vers, gezond en voor herhaling vatbaar.