Beoordelingen van Mayur Kitchen Zwolle

Recente recensies van Mayur Kitchen Zwolle

5 sterren na 70 reviews

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd lekker warm bezorgd.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Meesters in de Indiase keuken! Verfijnde smaken, gebalanceerd menu.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker alleen de in de Raita zat volgens mij peper. Het smaakte heel anders.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde maar wat smaak betreft had het wat meer pit mogen hebben .we hebben voor corona ook wel in het restaurant gegeten en dat vonden we smakelijker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd 10 minuutjes later gebracht waarvoor veel verontschuldigingen kwamen. Die 10 minuten was voor ons geen probleem. Eten werd goed warm bezorgd door de eigenaar. Alles goed verpakt. We hadden de Thalie Royal en Mayur tandori mixed grill. Daarbij inbegrepen 2 grote porties rijst. Alles was heerlijk. De knoflook nan goed gevuld met knoflook. De kulfi is ook aan te raden. Meer dan genoeg voor 2 personen. We gaan er nog een dagje extra van genieten.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was precies zoals ik had verwacht ; geweldig lekker!!!!!

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Alles top!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten van Mayur! De Raita en Kashmiri chicken zijn mijn favoriet!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op vrijdag avond en heerlijk eten!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd snel en warm bezorgd. Ik had er meer van verwacht en vond het een beetje tegenvallen.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Erg lekker en altijd vlot gebracht

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten alleen de portionering van de Thalie Royal is wat aan de kleine kant in sommige opzichten. En het eten was niet echt goed warm meer helaas. Maar al met al genoten van de smaken!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk eten. Deze keer Sabji Korma eens geprobeerd. Een aanrader!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm, heerlijk. De thalie royal besteld, alles netjes in aparte bakjes en voor mij meer dan genoeg. Aardige bezorgster. Aanrader :)

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prime eten voor een redelijk prijs - kwlaiteit verhouding. Ook precies op tijd gelevend. Dus al met al een fijne ervaring!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de bezorging een half uur te laat - eigenlijk zijn jullie altijd op tijd en de bezorger verontschuldigde zich uitgebreid. Kan gebeuren, jullie zijn geen robots en het komt niet op de minuut aan. Wij keken reikhalzend (en watertandend) uit naar het eten. Elke keer zijn jullie gerechten weer een traktatie. Vol van kruidige smaak en heerlijk mild. Bij Thuisbezorgd misten we de lamsgerechten - op jullie eigen site waren de samosa's op. Jammer, maar het geeft niet: er blijft voldoende lekkers over.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Precies goede proporties. Vlees was lekker mals en garnalen knapperig. Wat mij betreft mag er wel iets meer groente door.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, mooie porties

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. In verhouding wel echt heel duur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toprestaurant! Vooral de madras, tikka en de lamsstoof zijn zó lekker. Bezorging is altijd mooi op tijd, de mensen zijn erg vriendelijk. Het enige is dat ze soms een verkeerd gerecht bezorgen. Ach, zo proef je eens iets nieuws😊 We raden mayur absoluut aan!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 minuten tussen bestellen en bezorgen in Zwolle veerallee. Alles goed warm, smaak was prima. Hier ga ik vaker bestellen als ik op het laatste moment geen zin heb in koken.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Helaas kunnen we in deze pandemie niet naar het restaurant en we willen ze zeker steunen. De eerste keer thuis laten bezorgen was het helemaal waard. Het eten was net zo lekker als anders en er zaten wat extra's bij zodat we thuis toch even konden uitpakken. Mayur kitchen, bedankt!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker, alleen de oinon bahij snack was helemaal aangebrand, dan hadden ze dat net zo goed niet mee hoeven geven. Verder hele lieve mensen en het eten is hier heel lekker, wel een aanrader.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkheid!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Van alles genoeg en super lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, strak op tijd, grote hoeveelheden eten, goede prijs, vriendelijke bezorger.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, en zeer goede bezorg service

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Maakt niet uit wat je daar bestelt, alles wat Mayur maakt is heerlijk! Mensen zijn zo vriendelijk en gastvrij. Kortom, kom er graag weer!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, supersnel bezorgd en warm genoeg.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk personeel, betalen met diner cadeau was geen probleem! Misschien het eten voor afhalers in iets 'luxere' verpakking meegeven. Dat staat net anders, maar het was HEERLIJK!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt de Indiase keuken!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmm.. beetje teleurstellend helaas. Eind vd middag besteld voor bezorging om 19:30, kwam helaas pas om 20:05 aan. Dat was dus niet bijzonder warm meer. Nog wel te eten maar zeker niet tevreden stemmend. Goed, dat kan gebeuren, dus we deden ons best om lekker te genieten van het eten. Dat ging... Een beetje. De sabji korma was lekker. De kashmiri kip was dat zeker niet, en miste alle fruit nuances. Zoete room met wat kokos was alles behalve inspirerend. De tandoori mixed grill daarentegen was weer best goed. Maar de onion Bhaji was echt heel vies, een hap uit een pak meel. Dus totaal drie sterren voor een middelmatige maaltijd, maar met de kanttekening dat dit op geen enkele manier 65 euro waard was. :(

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en voor herhallng ivatbaar. Ik had rijst bijbesteld maar het zat er standaard bij.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Alleen jammer dat de bestelde en betaalde raita niet werd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Speciaal vanuit Wijhe gekomen om eten af te halen en het was zoals altijd weer heerlijk!!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel te laat. Kwaliteit slecht en niet waard voor dit geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over alles zijn wij tevreden. Het smaakte goed en was warm. Alleen het naan brood smaakte anders. Iets minder knapperig, wat taaier dan wij gewend zijn.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! En genoeg om de volgende dag nog een keer van te eten. Bedankt!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Erg tevreden gaan er zeker nog een keer eten bestellen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Kleinkinderen (8 en 10) vinden dit lekkerder eten dan patat..... Alleen wel 40 minuten later dan afgesproken.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten !!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede bestelling gekregen, kip madras pittig en, ondanks bezorgen, mals, niet droog. Uitstekende prijs, kwaliteit verhouding

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden beide het eten niet echt lekker. De curry was flauw, zat weinig smaak aan. De samosa was van buiten heel zout maar van binnen was de vulling ook smakeloos. De garlic naan zat vol met grote knoflook stukken, niet echt fijn om te eten. De mango lassi was wel heel erg lekker! Hier gaan we niet meer bestellen! Bezorging was snel en het eten was goed op temperatuur.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Omdst we niet naar jullie toe konden hebben we dit keer besteld. Het eten was weer super lekker zoals we gewend zijn.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer super lekker. Het hele jaar ivm de Corona niet wezen eten bij Mayur en dan nu een keer afgehaald. Het was van ouds heel erg goed en heerlijk. Hiervoor rijden wij speciaal van Epe naar Zwolle maar dat is het zeker waard! Een dikke 10!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk met vrienden van jullie gerechten genoten. De bestelling kwam op tijd, was keurig verpakt en het was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten👍🏼 Zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een meer dan goede bezorging

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, veel verschillende bakjes, goed warm ingepakt. Smaakte goed. hoeveelheid voor 2 personen ruim voldoende. En ruim op tijd bezorgd. We misten de gastvrouw en de kok wel een beetje. Volgende keer toch maar in het restaurant zelf, hopen we.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten afgehaald en thuis gegeten. Echt een aanrader!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was snel bezorgd en lekker. Helaas hadden een aantal bakjes gelekt en kwamen nat uit de tas. Helaas was de chicken madras absoluut niet pittig wat normaal wel gewend zijn van Mayur Kitchen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed van kwaliteit en bijzonder smaakvol. Helaas was t inmiddels te veel afgekoeld en dat ligt voornamelijk aan de verpakking. Doe wat op het gebied van thermo en milieu!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Snel bezorgd, heerlijk vers en smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg lekker en alles is op gegaan. Het smaakte heel erg lekker en het eten werd ook nog op tijd gebracht en we kregen zelfs een fles wijn erbij. Mijn complimenten hiervoor.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, netjes en snel geleverd en ruim voldoende voor twee personen. Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We hebben er met zijn allen van genoten

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

uistekend

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas incomplete bestelling ontvangen . Het bijgerecht kwam Twintig minuten te laat , pas nadat we er over gebeld hadden .

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Echte soulfood!!! Je proeft de ziel en liefde die er in zit. Vers, gezond en voor herhaling vatbaar.