Beoordelingen van Mayur Kitchen Zwolle

Recente recensies van Mayur Kitchen Zwolle

5 sterren na 44 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, strak op tijd, grote hoeveelheden eten, goede prijs, vriendelijke bezorger.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, en zeer goede bezorg service

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Maakt niet uit wat je daar bestelt, alles wat Mayur maakt is heerlijk! Mensen zijn zo vriendelijk en gastvrij. Kortom, kom er graag weer!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, supersnel bezorgd en warm genoeg.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg vriendelijk personeel, betalen met diner cadeau was geen probleem! Misschien het eten voor afhalers in iets 'luxere' verpakking meegeven. Dat staat net anders, maar het was HEERLIJK!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt de Indiase keuken!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmm.. beetje teleurstellend helaas. Eind vd middag besteld voor bezorging om 19:30, kwam helaas pas om 20:05 aan. Dat was dus niet bijzonder warm meer. Nog wel te eten maar zeker niet tevreden stemmend. Goed, dat kan gebeuren, dus we deden ons best om lekker te genieten van het eten. Dat ging... Een beetje. De sabji korma was lekker. De kashmiri kip was dat zeker niet, en miste alle fruit nuances. Zoete room met wat kokos was alles behalve inspirerend. De tandoori mixed grill daarentegen was weer best goed. Maar de onion Bhaji was echt heel vies, een hap uit een pak meel. Dus totaal drie sterren voor een middelmatige maaltijd, maar met de kanttekening dat dit op geen enkele manier 65 euro waard was. :(

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en voor herhallng ivatbaar. Ik had rijst bijbesteld maar het zat er standaard bij.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Alleen jammer dat de bestelde en betaalde raita niet werd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Speciaal vanuit Wijhe gekomen om eten af te halen en het was zoals altijd weer heerlijk!!!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Veel te laat. Kwaliteit slecht en niet waard voor dit geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over alles zijn wij tevreden. Het smaakte goed en was warm. Alleen het naan brood smaakte anders. Iets minder knapperig, wat taaier dan wij gewend zijn.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! En genoeg om de volgende dag nog een keer van te eten. Bedankt!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Erg tevreden gaan er zeker nog een keer eten bestellen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Kleinkinderen (8 en 10) vinden dit lekkerder eten dan patat..... Alleen wel 40 minuten later dan afgesproken.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten !!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goede bestelling gekregen, kip madras pittig en, ondanks bezorgen, mals, niet droog. Uitstekende prijs, kwaliteit verhouding

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden beide het eten niet echt lekker. De curry was flauw, zat weinig smaak aan. De samosa was van buiten heel zout maar van binnen was de vulling ook smakeloos. De garlic naan zat vol met grote knoflook stukken, niet echt fijn om te eten. De mango lassi was wel heel erg lekker! Hier gaan we niet meer bestellen! Bezorging was snel en het eten was goed op temperatuur.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten. Omdst we niet naar jullie toe konden hebben we dit keer besteld. Het eten was weer super lekker zoals we gewend zijn.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer super lekker. Het hele jaar ivm de Corona niet wezen eten bij Mayur en dan nu een keer afgehaald. Het was van ouds heel erg goed en heerlijk. Hiervoor rijden wij speciaal van Epe naar Zwolle maar dat is het zeker waard! Een dikke 10!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk met vrienden van jullie gerechten genoten. De bestelling kwam op tijd, was keurig verpakt en het was erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten👍🏼 Zeer vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en een meer dan goede bezorging

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, veel verschillende bakjes, goed warm ingepakt. Smaakte goed. hoeveelheid voor 2 personen ruim voldoende. En ruim op tijd bezorgd. We misten de gastvrouw en de kok wel een beetje. Volgende keer toch maar in het restaurant zelf, hopen we.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten afgehaald en thuis gegeten. Echt een aanrader!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was snel bezorgd en lekker. Helaas hadden een aantal bakjes gelekt en kwamen nat uit de tas. Helaas was de chicken madras absoluut niet pittig wat normaal wel gewend zijn van Mayur Kitchen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed van kwaliteit en bijzonder smaakvol. Helaas was t inmiddels te veel afgekoeld en dat ligt voornamelijk aan de verpakking. Doe wat op het gebied van thermo en milieu!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Snel bezorgd, heerlijk vers en smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg lekker en alles is op gegaan. Het smaakte heel erg lekker en het eten werd ook nog op tijd gebracht en we kregen zelfs een fles wijn erbij. Mijn complimenten hiervoor.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, netjes en snel geleverd en ruim voldoende voor twee personen. Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! We hebben er met zijn allen van genoten

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

uistekend

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas incomplete bestelling ontvangen . Het bijgerecht kwam Twintig minuten te laat , pas nadat we er over gebeld hadden .

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Echte soulfood!!! Je proeft de ziel en liefde die er in zit. Vers, gezond en voor herhaling vatbaar.